Защо Турбо Техникс РЦ ?

"Турбо Техникс РЦ" е семеен бизнес. Вдъхновени от динамиката, която турбокомпресорите дават на двигателите и дългогодишната ни практика в тази сфера, решихме да създадем своя собствена работилница, чрез която можем да дадем нов живот на турбото. Основател и управител е Цветан Цветков, експерт в областта на турбокомпресорите. Сервизът ни е оборудван с нови машини на един от най-добрите и утвърдени производители на техника за ремонт на турбокомпресори "Turbo Technics". Какво предлагаме? Двете основни дейности на компанията са доставката на нови и рециклиране на стари турбокомпресори за леки, лекотоварни, тежкотоварни автомобили и селскостопанска техника, обхващащи всички производители. Работим с желание и страст, а с висококачественото ни оборудване можем да гарантираме, че ще останете доволни от нашето обслужване.

турбо

БЪРЗИ

Работим бързо, като това по никакъв начин не означава, че бихме си позволили компромис с качеството. Крайният ни продукт е винаги тестван.

СМЕЛИ

Смели, да! Смели сме, защото искаме да се развием в утвърден пазар. Вярваме, обаче, че с желание, много работа и разбира се с Вас, ще успеем.

СРЪЧНИ

Сръчни сме, а и освен това работим с висококачествено английско оборудване на един от лидерите в бранша Turbo Technics.

И …УЧТИВИ

Вярваме, че доброто отношение към клиентите е ключът към успеха. Ние ще се отнесем с най-голямо внимание към всеки клиент. Благодарим Ви за доверието!